Telefon: +36 1 425 5018
E-mail: hamptons@hamptons.hu

Minőség

Célkitűzésünk a vevői igények legmagasabb szinten történő kielégítése, minőségügyi rendszerünk folyamatos fejlesztése és megrendelőink körének bővítése. Valamennyi munkatársunk azért dolgozik, hogy a vevők igényeinek a lehető legmagasabb szinten megfeleljünk, mert az Ő elégedettségük sikerünk kulcsa. EN ISO 9001:2015 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszerünket hatékonyan működtetjük, hogy cégünk versenyképes maradjon és az általunk kibocsátott termékek a legigényesebb piacokon is megfeleljenek a vevői elvárásoknak. Munkatársainkat folyamatosan képezzük, hogy tudásuk és ismereteik mindig a lehető legfrissebbek legyenek.

Az elégedett vevő a mi sikerünk mércéje

Csak az általunk minősített és a beszállítói listánkon lévő, megbízható partnerekkel dolgozunk, munkájukat minden évben értékeljük és az eredményekről tájékoztatjuk Őket. Termékeink minőségi megfelelőségét a fém alkatrészek forgácsoló megmunkálási folyamataiban teljes körűen, többszörösen ellenőrizzük és a vizsgálati eredményeket jegyzőkönyvben dokumentáljuk. Minden munkafolyamatban a feladatnak megfelelően, szakmailag és minőségügyileg képzett munkaerőt foglalkoztatunk, illetve 3D mérőeszközökkel biztosítjuk termékeink magas minőségét is.
Az említett mérőeszközök akár 0,001 mm pontosságú méréseket tesznek lehetővé. Cégünk minden munkatársa pozíciótól függetlenül teljes elkötelezettséggel vesz részt minőségirányítási rendszerünk sikeres működtetésében. A Hamptons Kft. rendelkezik ISO 9001:2015, EN ISO 14001:2015 és ISO 45001:2018 minőségtanúsítványokkal, melyek működősünk alappillérei.

Környezetvédelmi és szociális felelősségvállalás a Hamptons Kft-nél

iso2014-ben a Hamptons Kft. megkapta az EN ISO 14001:2015 (Környezetközpontú Irányítási Rendszer) és az ISO 45001:2018  (munkahelyi, egészségvédelmi és biztonságirányítási rendszer) minőségi tanúsítványokat.
Ezek a tanúsítványok bizonyítják, hogy a termelékenység és a legmagasabb minőség biztosítása fontosnak tartjuk a a környezeti hatásokat is figyelemmel kísérjük és intézkedéseinkkel optimalizáljuk. Mindez csak a szervezetünkön belüli lehető legjobb munkakörülmények között érhető el Biztosak vagyunk benne, hogy az ezen szabványok szerinti működésünk megfelelnek vevőink elvárásainak és beszállítóként versenyelőnyt is jelent.